Margreet Mantel's Fondsenwervingspagina 2 ;)

by Margreet Mantel for FTD Lotgenoten

Raised
 760
Target
 2,000

About my fundraiser

Helden Race Amsterdam 2013,


Wij gaan meelopen omdat ....

Bij mijn man Jan Willem [51] is de ziekte FTD recentelijk ontdekt, hierdoor kan hij zijn beroep als bevlogen Podotherapeut niet meer uitoefenen. Hij was een vakidioot, alles voor zijn patienten. Zodat ze weer goed 'lopend' door het leven konden. Samen met collega Renate ga ik lopen, nou ja, Renate gaat hardlopen.. ;) Ik wandelen met de kinderen en Jan Willem wil ook mee gaan lopen. Hardlopen & wandelen = podotherapie, leuke link !

Op www.ftdlotgenoten.nl kunt u lezen wat deze ziekte precies inhoudt. Deze nare vorm van Frontale Temporale Dementie die bij jonge mensen voorkomt...

De FTD Lotgenoten willen geld inzamelen zodat er een landelijke campagne kan komen zodat de FTD bekender wordt in Nederland, zo ook bij artsen, bedrijfsartsen.....zodat het sneller herkend en erkend wordt.

Wij vinden dat FTD Lotgenoten heel goed werk doet en daarom hebben wij besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Wij zouden het heel erg waarderen als u ons zou kunnen helpen door een donatie te doen voor FTD Lotgenoten en/of door onze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Doneren kan vanaf 5,00.
DONEREN KAN TOT EN MET WOENSDAG 5 JUNI 00.00 UUR !

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!

De pagina is ook gemakkelijk te delen ; bij delen ;) links op de pagina.
En ik heb nog een andere 'pagina' Margreet Mantel ook het een en ander op te lezen.
Zo ook bij de andere 'wervers' ieder heeft zijn/haar eigen verhaal mbt de FTD.

Renate Steeghs & Margreet Mantel

News (3)

  • Wow super alle donaties! Met een aantal lotgenoten zitten we in een team, daar staan we mee op plek 3! maar zelf, Margreet Mantel staat op 3 stond op 2, daar wil ik weer naar toe, dus als jullie doneren doe t dan vanaf nu op mijn fondsenwerfpagina! Dan kan ik misschien weer op plek 2 komen... Het belangrijkste is natuurlijk dat er meer bekendheid komt ! Allen dank! Maar eigenlijk sta ik so wie so natuurlijk op 2 met 2 fondsenwerfpagina's ;) en met t team. ;)

    Margreet Mantel - 5/31/13

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
FTD Lotgenoten
FTD Lotgenoten hebben zich als doel gesteld FTD binnen Nederland bekend te krijgen. FTD, frontotemporale dementie, kenmerkt zich in een aantal verschijningsvormen. Één van de belangrijke vormen is de gedragsvariant van FTD. Één van de problemen van deze ziekte is dat het moelijk te herkennen is. Hierdoor moet er, helaas een veel te vaak een lange weg naar een diagnose worden afgelegd.