Margreet Mantel's fondsenwervingspagina 1!

by Margreet Mantel for FTD Lotgenoten

Raised
 3,040
Target
 1,000

About my fundraiser

Helden Race Amsterdam 2013,

Waarom wil ik meelopen ?

Bij mijn man van net 51 is kortgeleden de ziekte FTD gediagnosticeerd, dit kwam als een donderslag bij heldere hemel. We dachten zelf aan een burn-out, mid-life, stress... maar bij mij kwam al het gevoel dat er meer aan de hand was dan dat...Partners voelen en zien sneller dan de "patient" wat er aan de hand is. Daar er geen ziektebesef is.

Ik ben toen toevalligerwijs op de FTD lotgenotensite gekomen en herkende daar veel symptomen en verhalen. Ik heb de carer gebeld en kreeg daar ook veel van herkenning te horen. Dat was fijn & pijnlijk tegelijk, want je weet dat het niet beter gaat worden met je liefste, dat je man en de vader van je kinderen langzaamaan "verdwijnt". Je rouwt al... Dat er geen samen meer is. Onze kinderen zijn 10 en 14. Maar er zijn ook gezinnen waar de kinderen nog jonger zijn...

Het is onomkeerbaar... je kan er niet tegen vechten..

Ik vind het daarom erg belangrijk dat er meer bekendheid komt voor deze nare vorm van dementie bij jonge mensen, dat de FTD sneller ontdekt/gezien wordt. En dat er veel onderzoek gedaan kan worden, zodat er een 'oplossing' komt in de toekomst!

Ik wil me daarom daar ook helemaal voor inzetten, in deze moeilijke tijden er iets positiefs van te maken, door anderen te informeren.

Thema van 2013 is : Samen is beter dan alleen. Bij FTD is er weinig "samen" meer, des te mooier dat we "SAMEN" lopen met de lotgenoten !!!!

Ik vind dat FTD Lotgenoten heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Op de site van www.ftdlotgenoten.nl kunt u lezen wat deze ziekte 'precies' inhoudt ! En leest u de andere fondsenwerf pagina's, ieder heeft zijn/haar eigen verhaal !

Ik zou het heel erg waarderen als jullie me zouden kunnen helpen door een donatie te doen voor FTD Lotgenoten en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
U KUNT DONEREN TOT EN MET WOENSDAG 5 JUNI 00.00UUR !


Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!

Margreet Mantel

ps. ik moest een inzamelingsdoel invullen, ik ben blij met iedere donatie, maar de 200,00 euro moet ik halen om mee te kunnen lopen.. Ik begon op 1000,00, toen 1250,00 en vandaag 22 april 2013 heb ik het verhoogd naar 1500,00.... LETS GO !!!!!!
Op 29 mei teruggezet naar de 1000,00, zit ik dan al op 225%, staat KEK toch !

Er is geld nodig zodat we meer bekendheid kunnen geven aan de FTD, door folders te maken voor onder andere huisartsen, bedrijfsartsen en andere instanties, het bekend te maken in heel NEDERLAND !

News (18)

  • We hebben gelopen ! t was wat frisjes maar dat deerde niet, het was gezellig, fijn en mooi, we hebben met het team het podium gehaald, nummer 1 ! op naar volgend jaar, hoop dat iedereen dan wederom wat wil doneren. zodat we de FTD steeds meer & beter op de kaart kunnen zetten. 5 oktober is er een publieksdag in de Bilt. Ik heb alle donateurs een mail gestuurd en hoop dat ik iedereen waar ik ook cash van 'gekregen" heb ook goed onthouden heb, kopie vd mail X

    Margreet Mantel - 6/10/13

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
FTD Lotgenoten
FTD Lotgenoten hebben zich als doel gesteld FTD binnen Nederland bekend te krijgen. FTD, frontotemporale dementie, kenmerkt zich in een aantal verschijningsvormen. Één van de belangrijke vormen is de gedragsvariant van FTD. Één van de problemen van deze ziekte is dat het moelijk te herkennen is. Hierdoor moet er, helaas een veel te vaak een lange weg naar een diagnose worden afgelegd.