Hendrik-Jan' s fondsenwervingspagina

by Hendrik-Jan for FTD Lotgenoten

Raised
 1,510
Target
 1,500

About my fundraiser

Helden Race Amsterdam 2013,

Ik vind dat niemand meer moet zoeken naar een diagnose voor FTD omdat het niet bekend is. Help mij, en daarme FTD Lotgenoten om geld in te zamelen voor een grote publiciteitscampagne.

Wat is FTD eigenlijk?
'Een progressieve dementie die begint in het midden van het leven (meestal tussen 50 - 60 jaar) gekarakteriseerd door langzame veranderingen in het karakter en sociale desoriëntatie met als gevolg dat het verstand, geheugen en taalgebruik afneemt.'

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor FTD Lotgenoten en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum registratie is verplicht. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Hendrik-Jan

News (4)

 • Nog een paar weekjes dan is het over. Ik twijfel of ik nog nieuwe schoenen ga kopen. Beter voor de knie waarschijnlijk maar voor de voeten. En ik zal ze daarna niet vaak meer gebruiken. Ondertussen zijn er weer heel wat donaties binnen .. en veel uit onverwachte hoek. Echt geweldig!! Zegt het voort!

  Hendrik-Jan - 5/28/13

 • -

 • See more

Donations ()

Make the first
 • -
   
 • Offline donations
   20
 • See more
 • Total  1,510
FTD Lotgenoten
FTD Lotgenoten hebben zich als doel gesteld FTD binnen Nederland bekend te krijgen. FTD, frontotemporale dementie, kenmerkt zich in een aantal verschijningsvormen. Één van de belangrijke vormen is de gedragsvariant van FTD. Één van de problemen van deze ziekte is dat het moelijk te herkennen is. Hierdoor moet er, helaas een veel te vaak een lange weg naar een diagnose worden afgelegd.